Ha most viszed el a lottóötöst, akár egy egész város minden eladó lakását megveheted belőle

Az ingatlanhirdetési piac második legdrágább kérójára már simán futná az ötöslottó e heti várható főnyereményéből. Költsük el már most fejben a telitalálatos szelvényt.

Az ingatlan.com lottótematikus összeállítással várja az ötös- és hatoslottó e heti sorsolását. Előbbin 5,88, utóbbin 1,78 milliárd forint jár a telitalálatos szelvényért. A Forbes.hu-nak küldött elemzésükben összeszedték, hogy ezekből az összegekből milyen ingatlanokra futhatná a portálon elérhető hirdetések alapján.

Ötös

A jelenlegi kínálat legdrágább ingatlana, a Szombathely melletti, több mint 11 milliárd forintért futó, Vas vármegyei kastély árára nem, de a második legdrágább ingatlanra már elég lenne az ötöslottó főnyereménye. Ugyanis a Pest vármegyei Acsán a majdnem 60 ezer négyzetméteres birtokon található, 1910-es építésű, 2012-ben felújított, 15 szobás kastély mindössze 5,12 milliárd forint.

Kicsivel több mint 5 milliárdért vehető meg egy másik, Komárom-Esztergom vármegyei kastély Mocsán több mint 1800 négyzetméteres alapterülettel, 33 szobával, ősparkkal és tóval együtt.

Szintén elég egyetlen telitalálatos szelvény az ötöslottóról, ha a budapesti kínálat egyik legdrágább tételére, a XII. kerületi Orbánhegyen található, 700 négyzetméter alapterületű luxusvillára, ami mozival és látványmedencével is fel van szerelve.

Ha viszont nem elégszünk meg egyetlen luxusingatlannal, hanem szinte egy teljes települést birtokolnánk, akkor ajánljuk megvételre Dombóvár vagy Komló teljes kínálatát. Előbbin 235, utóbbin 158 lakásból áll a mostani eladó kínálat, a majdnem 6 milliárdos főnyereményből vagy az egyik, vagy a másik teljesen kijönne, ahogy Balatonmáriafürdő, Felsőörs és Tiszafüred összes eladó lakóingatlanja is, esetleg Pilis, Remeteszőlős, Sződliget vagy Zsámbék valamennyi eladó ingatlanja. Vagy elegendő lehetne az összeg egy 30 lakásos szegedi társasház lakásfejlesztési megvásárlására is, ez utóbbi ráadásul csak 3,3 milliárd forintba kerülne.

Hatos

Ha úgy hozza a sors, hogy a hatoslottó 1,8 milliárd körüli főnyereményével kell beérned, ne csüggedj, Balatonlellén egy saját, 20 méteres partszakasszal rendelkező, 600 négyzetméteres luxusvilla csak 1,6 milliárd forint.

Vagy ha Budapestben gondolkodnál, közel 100 darab fővárosi luxusingatlan között válogathatsz – például a III. kerületben a Duna-parton egy 1200 négyzetméteres családi ház úszómedencével, hajótárolóval és privát hajókikötővel 1,79 milliárd forintért van meghirdetve. Igaz, erre akkor rá kellene fizetned még 10 millió forintot.

The post Ha most viszed el a lottóötöst, akár egy egész város minden eladó lakását megveheted belőle appeared first on Forbes.hu.

 Read More

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük