Balázsék bejelentették Vadon Jani utódját

Itt az év első fontos médiapiaci bejelentése: megtalálták Balázsék Vadon Jani utódját, Ráskó Eszter lesz hallható reggelente az ország egyik legnépszerűbb napindító rádióműsorában.

Megvan Vadon Jani utódja: a Rádió1 Balázsék című reggeli műsorának immáron a Dumaszínház társulatának tagja, Ráskó Eszter pszichológus, szexuálpszichológus, hr-menedzser a harmadik tagja. „Új élet” kezdődik – így örültek Balázsnék a döntésnek.

Mi történt? A hónap elején szavazás indult a reggeli műsor otthonául szolgáló Rádió1 oldalán, ahol Vadon Jani utódjáról lehetett szavazni. Több mint 250 ezer szavazat érkezett, ez alapján került kiválasztásra Balázsék új társa, akit a péntek reggeli adásban, élőben lepleztek le: Ráskó Eszter humorista váltja Vadont a mikrofon mögött.

Miért fontos ez? Balázsék sztoriját az augusztusi Forbes címlapsztorijában írtuk meg. Körülbelül másfél évtizedig rádiózott együtt a csapat ebben a formában, ilyen hosszú ideig senki nem dolgozott együtt a kereskedelmi rádiózásban. A sokszor megosztó humorral, nézetekkel operáló műsor kulisszái mögött szintén sok éve összetartó stáb dolgozik. Persze, hogy tavaly az év egyik, ha nem a legdrámaibb médiás hírének számított Vadon távozása, aki eleve feketebáránynak számít a magyar médiapiacon.

„Nézd, én az a csávó vagyok, aki valójában semmit nem akar igazán. (…) Sokan mondják, hogy velem pont ez a probléma! Ha jobban akarnám, előrébb tartanék. Az se zavarna, ha a címlapon ki lenne takarva a fejem.

Az a típusú celeb vagyok, akinek ez a fajta ismertség csak hozadéka a munkának.

De nem inspirál, nem pörget” – mondta Vadon tavaly a Forbesnak. Amióta ténylegesen kiszállt a műsorból, azóta is csak két Insta-posztja volt, az egyiken azzal viccelt, hogy „mindjárt 9, ideje felkelni”.

Kontextus. Vadon Jani távozását decemberben jelentették be a műsorban, foglalja össze a Telex. Vadon akkor „új kihívásokról” beszélt, Balázsék pedig bár megértették és elfogadták a döntést, elhinni alig akarták. Ennek ellenére elhintették, hogy megújulva fog folytatódni a műsor. Vadon távozása után Balázsék több új, harmadik rádióstársat is kvázi végigcastingoltak. Élő adásba ült be Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri mellé többek között Puskás Peti, Musimbe Dávid Dennis, Kovácsovics Fruzsina, vagy épp Alekosz.

The post Balázsék bejelentették Vadon Jani utódját appeared first on Forbes.hu.

 Read More

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük