A gyerekek többsége nincs tisztában azzal, hogyan áll össze a családi költségvetés

2023-ban több mint 37 ezer gyerek vett részt az OTP Fáy Alapítvány személyes jelenléti tréningjein és digitális képzésein. Az Alapítvány munkatársai nemzetközi sztenderdeknek megfelelően állítják össze a tananyagokat, amelyek élményalapú módszertanra épülnek. Több korosztállyal foglalkoznak, az általános iskolásoktól kezdve a fiatal, egyetemista korú felnőttekig.

Az Alapítvány felmérése* szerint a szülők is fontosnak tartják a családi mintát, példamutatást a gyermekek pénzügyi nevelésében, de sok család esetében ez különböző okokból sajnos nem megfelelő. Ezért kiemelten fontos, hogy a családok megfelelő segítséget kapjanak. Az OTP Fáy Alapítvány gyakorlatorientált, interaktív képzésein a gyermekek a mindennapokban hasznosítható tudást kaphatnak a pénzügyek terén.

Ha egy szülő szeretné, hogy gyermeke részt vegyen az Alapítvány képzésein, akkor ezt a gyermek iskolájánál, pedagógusánál kell kezdeményeznie.

Szponzorált tartalom

Az OTP Bank nagy hangsúlyt fektet a pénzügyi nevelésre és pénzügyi tudatosság növelésére. A témában további tartalmakat találtok a következő linken: www.akovetkezolepes.hu

A videó az OTP Bank támogatásával készült

*Kantar Hoffmann piackutató cég által 2022 nyarán végzett kvalitatív felmérés

The post A gyerekek többsége nincs tisztában azzal, hogyan áll össze a családi költségvetés first appeared on 24.hu.

 Read More

​  

Visited 2 times, 1 visit(s) today

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük