Szörényi Levente a Magyar Hangnak Novák kegyelmi ügyéről: „A Magyar Hang én vagyok! A többi nem kérdés…”

A Magyar Hang megkereste Szörényi Levente énekes-zeneszerzőt, Novák Katalin egyik díjazás nélküli tanácsadóját, miután az államfő kegyelmet adott a bicskei gyermekotthon egykori igazgatóhelyettesének, aki zsarolással kényszerítette az otthon egyik lakóját arra, hogy vonja vissza a pedofil igazgató ellen tett vallomását. A lap három kérdést tett fel Szörényinek:

Mit tanácsol ebben a helyzetben az államfőnek, fontolja-e meg a lemondást?
Mi az ön személyes véleménye az esetről?
Tagja marad-e a testületnek?

Az énekes röviden válaszolt:

Bocs’ A Magyar Hang én vagyok! A többi nem kérdés…

írta.

A lap a többi tanácsadót is igyekezett megszólaltatni, Máté Bence természetfotós annyit válaszolt, hogy szívesen megosztja a véleményét az elnökkel, azonban inkább természetvédelmi kérdésekben tartja magát alkalmasnak a tanácsadásra, Lackfi János költő pedig előbb neutrálisan ugyan, de nyilatkozott az ügyben, nem sokkal később azonban ezt is visszavonta.

Gundel Takács Gábor, aki szintén Novák tanácsadója, a Telexnek nyilatkozott az ügyben: „Megvan a véleményem az ügyről, de mivel tanácsadó vagyok, ezt személyesen fogom elmondani a köztársasági elnök asszonynak. Az ő dolga, hogy a tanácsommal mit kezd”.

The post Szörényi Levente a Magyar Hangnak Novák kegyelmi ügyéről: „A Magyar Hang én vagyok! A többi nem kérdés…” first appeared on 24.hu.

 Read More

​  

Visited 2 times, 1 visit(s) today

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük