„Olyan ajánlatot kaptam, amire nem tudtam nemet mondani” – Németországba igazol a fiatal magyar kézis

Szabó Anna, a Budaörs junior Európa-bajnok kézilabdázója nyártól a német élvonalbeli Thüringer HC játékosa lesz. A Moyra-Budaörs honlapjának csütörtöki beszámolója szerint a tavaly nyáron igazolt balszélső szerződése két évre szól majd új klubjánál.

Nem terveztem a váltást, ám egy olyan ajánlatot kaptam, amire nem tudtam nemet mondani.

Mindig is álmodoztam külföldi pályafutásról, sosem gondoltam volna, hogy mindez 20 évesen megadatik. Sokat vacilláltam, de nem szeretném, ha később megbánnám, hogy nemet mondtam erre a lehetőségre” – nyilatkozta a budaörsiek honlapján Szabó, aki azt is elárulta, természetesen tisztában van vele, hogy még közel sem kész játékos, rengeteg munka és tapasztalás vár még rá.

„Sokat jelent számomra, hogy a nevelési költségem terheit is vállalta az erfurti együttes, ez komoly biztosítékot jelent, hogy valóban számítanak rám. Mindent megteszek, hogy történelmet írjunk tavasszal Budaörsön. Az utolsó percig nyomom majd a gázt, hogy megháláljam mindazt, amit itt kaptam” – tette még hozzá.

Az erfurti csapatban nem egyedüli magyar lesz, hiszen Vácról Kuczora Csenge is a Thüringerhez igazol.

The post „Olyan ajánlatot kaptam, amire nem tudtam nemet mondani” – Németországba igazol a fiatal magyar kézis first appeared on 24.hu.

 Read More

​  

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük