Krisz Rudi a kislányáról mesélt: Felforgatta az életemet, nagyon nagy energiát igényel

2019-ben született meg Krisz Rudi gyereke, aki a Lea nevet kapta. Az énekes az Abaházi Presszó vendégeként beszélt a kislányáról, amit a Bors szemlézett.

Lea egy nagyon-nagyon tündéri kislány. Felforgatta az életemet, teljesen megváltozott minden. Nagyon nagy energiát igényel, sokat kell vele játszani. Én meg olyan apuka vagyok, aki folyamatosan próbál minél többet lenni vele. Olyan az életem, hogy vagy zenélek, vagy vele vagyok. Picit nekem most a saját, önálló dolgaim kimaradnak az életemből

– mondta el az énekes, aki egyébként zenészként a mai napig aktív (elmondása szerint évi 280 fellépése van), de az apaság mellett arra nem igazán marad ideje, hogy új dalokat írjon.

Kimarad az is, hogy leüljek dalokat írni. Az elmúlt három évben nem született új dal. Teljesen leköti az energiáimat, hogy a kislányommal legyek, és jó apuka legyek. Ha nem látom egy napig, már kivagyok. Ott kell lennem vele, megélni a játékokat. Lea tényleg egy igazi tündér, de el fog jönni az a pont, amikor megint dalokat fogok írni.

The post Krisz Rudi a kislányáról mesélt: Felforgatta az életemet, nagyon nagy energiát igényel first appeared on 24.hu.

 Read More

​  

Visited 2 times, 1 visit(s) today

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük