Kabát Peti tisztázta, hányadán állnak Rácz Jenővel azóta, hogy a séf kiütötte őt a Sztárboxban

Kabát Peti és Rácz Jenő tavaly novemberben mérkőztek meg egymással a Sztárbox ringjében: a séf KO-val győzött, az egykori focista az ütés hatására néhány percre el is veszítette az eszméletét. Bár az összecsapást követő CT-vizsgálaton mindent rendben találtak, Kabátnak az esése következtében kibicsaklott a térde, a sérülése miatt pedig műtétre is szorult.

Rácz Jenő a mecss után úgy nyilatkozott, nem készült az végső ütésére, és sajnálja, hogy az összecsapás úgy végződött, ahogy, később pedig elmondta, hogy nagyon megérintette őt az, ami a ringben történt.

Arról, hogy az eset milyen hatással volt kettejük barátságára, most a story.hu kérdezte Kabátot.

Jenővel a műsor után leültünk, és átbeszéltük a dolgokat. Azóta valóban nem találkoztunk, de nem azért, mert nem vagyunk jóban, hanem mert még márciusig gyógyul a lábam, és addig nem sportolhatok. Nekünk viszont a közös programjaink sokszor sporthoz kapcsolódnak: fallabda, foci vagy tenisz. Ez mostanában sajnos elmaradt. De szoktunk beszélni telefonon, és rég túl vagyunk a történteken

– árulta el a portál érdeklődésére.

Kapcsolódó

The post Kabát Peti tisztázta, hányadán állnak Rácz Jenővel azóta, hogy a séf kiütötte őt a Sztárboxban first appeared on 24.hu.

 Read More

​  

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük