Agárdi Szilvi a férjéről: Hogy ne bíznék abban a férfiban, aki egy vak lányt vett feleségül?

Tavaly nyáron férjhez ment Agárdi Szilvia. Párjával, Czerődi Gergővel csak az esküvő után költöztek össze, így az elmúlt fél évük arról szólt, hogy megtanuljanak együtt élni. Tapasztalataikról a Story magazinnak beszéltek.

Geri költözött hozzánk, így nekem könnyebb volt, hisz tudtam, mi hol van a házban és a kertben is. A szüleimmel közös házban lakunk, ők a földszinten, mi felül. Két külön háztartást viszünk, habár a legtöbbször apukám főz. Ha nem ér rá, akkor Gergő a szakács. Olyankor én vagyok a kuktája, hámozom a krumplit és kóstolom az ételt, aztán pakolom a mosogatógépet

– árulta el az énekesnő, aki attól függetlenül, hogy nem lát, kiveszi a részét a házimunkából. „Felporszívózok, de Geri ellenőrzi a sarkokat” – mondta, hozzátéve: a mosással sincs gondja, és kerti munkákat is el tud végezni.

A mi házasságunk kulcsa a szeretet és a humor. Még nem veszekedtünk, de vitáink voltak. Igaz, azok is csak pár percesek. (…) Gergő korábban nem volt az a beszédes fajta, nehezen állt át, de megértette és elfogadta, hogy nekem csak a szavak vannak. Én nem tudok olvasni a mosolyából, a tekintetéből, a gesztusaiból. Hozzám beszélni kell, tapintani, érezni, ölelni. Így aztán mi nagyon sokat beszélgetünk, és mindent kimondunk. Ez pedig nagyon nagy ajándék egy házasságban.

Habár Agárdi Szilvi nem látja a férjét, tudja, fontos neki a külseje, ráadásul mindenkitől azt hallja, milyen jóképű. Czerődivel állítólag több nő is megpróbált már ismerkedni, mióta az énekesnő bemutatta őt a médiában. Azt azonban már kapcsolatuk elején megbeszélték, hogy náluk nem lesz féltékenység.

„Persze egy egészséges féltékenység van, de hát az mindenhol akad. Mi hiszünk magunkban, a szerelmünkben, és vannak előttünk jó példák, a szüleink, nagyszüleink házasságai, de a legfontosabb, hogy szeretjük és megbízunk egymásban. Viccesen szoktuk mondani, hogy muszáj is, hiszen én nem tudom elolvasni a telefonján az üzeneteket, ő pedig nem tudja kezelni az elsötétített mobilomon azt a programot, ami felolvassa az én smseimet, leveleimet” – fogalmazott Agárdi, majd így foltatta:

De persze ez csak tréfa, hiszen hogy ne bíznék abban a férfiban, aki egy vak lányt vett feleségül, aki szó szerint fogja a kezemet, aki annyit alkalmazkodott, mint ő, és aki észreveszi, hogy elfogyott a kedvenc joghurtom, és a munkából hazafele hoz nekem egyet?

The post Agárdi Szilvi a férjéről: Hogy ne bíznék abban a férfiban, aki egy vak lányt vett feleségül? first appeared on 24.hu.

 Read More

​  

Visited 3 times, 1 visit(s) today

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük