Szulák Andrea a visszavonulásról: Bántana, ha a korom vagy a kétségbeesett akarás miatt nevetségessé válnék

Szulák Andrea február 8-án ünnepli 60. születésnapját, ez alkalomból köszöntötték őt a Dankó Rádió tematikus hétvégéjén, és exkluzív interjút is készítettek az énekes-színésznővel. Ebben Szulák Andrea egyebek mellett arról beszélt, mostanában már nem fontos neki ez az ünnep.

Igyekszem nem tudomást venni az idő múlásáról. Vannak napok, amikor 25-nek, máskor 95-nek érzem magam. Minél idősebb az ember, annál több a vesztesége. A születésnapom addig volt fontos nekem, amíg az anyám élt. Most már a lányom születésnapja lett a mi közös fiesztánk, erre mindig nagyon készülök, a saját születésnapomnak már nincs nagy jelentősége

– fogalmazott az ünnepelt, hozzátéve: idén elvonulva, csendesen ünnepli meg a kerek évfordulót.

Mint elmondta, szabadidejében is szívesen foglalkozik alkotóművészettel. Régebben festett, az utóbbi években a hímzésre tért át, kutatja a különböző népművészeti mintákat.

Az adásban arról is bezsélt, hogyan képzeli el a napjait tíz évvel később.

Nem tudom, mi lesz később. Idővel el kell majd gondolkodnom, hogyan lehet méltósággal elbúcsúzni a szakmától. A színpadon kívül is van élet. Nagyon bántana, ha a korom vagy a kétségbeesett akarás miatt nevetségessé válnék. Finom eleganciával, diszkréten, lassú léptekkel szeretnék majd visszavonulni

– osztotta meg az előadóművész.

The post Szulák Andrea a visszavonulásról: Bántana, ha a korom vagy a kétségbeesett akarás miatt nevetségessé válnék first appeared on 24.hu.

 Read More

​  

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük