Szász hercegnő került a német Playboy címlapjára, szerinte nemes felmenői „helyeselnék” a fotóit

Xenia Florence Gabriela Sophie Iris szász hercegnő történelmet írt, ő ugyanis az első arisztokrata, aki a Playboynak pózolt. A 37 éves hercegnő – akinek dédapja III. Frigyes Ágost, Szászország utolsó királya volt – a magazin német kiadásának 2024. márciusi lapszámának címlapján látható, igencsak lenge öltözetben.

A fotósorozatot kísérő interjúban a hazájában énekesnőként, íróként és reality-sztárként ismert nő azt mondta, ezekkel a képekkel azt szeretné megmutatni, hogy „minden nő úgy szép, ahogy van”.

Nem kell igazodni a trendekhez vagy megműttetni magadat, csak azért, hogy másoknak a kedvében járj. Vannak striáim, és büszkén vállalom őket

– mondta el a magazinnak.

A hercegnő arról is beszélt, hogy „állandóan előítéletek ellen kell küzdenie” a származása és a kinézete miatt.

Előfordult, hogy egy tévéműsorban én voltam az egyetlen, aki nem csináltatott meg semmit a testén. Azok a nők, akik rengeteg műtéten estek át, olyasmiket mondtak nekem, hogy nem vagyok konkurencia számukra, mert nincsenek gömbölyded idomaim és nem vagyok elég nőies.

Mint mondta, egy időben majdnem engedett a nyomásnak, de végül nem feküdt kés alá, inkább azon dolgozik, hogy „visszahozza a valóságot a valóságshowkba”.

Az interjúban azt mondta, szerinte a néhai szász király jól szórakozott volna azon, hogy dédunokájából Playboy-lány lett.

Azt mondták, nagyon vicces és kedves volt. Szóval biztosan helyeselte volna ezt a fotózást.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Playboy Deutschland (@playboygermany) által megosztott bejegyzés

The post Szász hercegnő került a német Playboy címlapjára, szerinte nemes felmenői „helyeselnék” a fotóit first appeared on 24.hu.

 Read More

​  

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük