Petíciót indítottak az Operettszínház nézői – Visszakövetelik a kedvencüket

„PETIció! Sándor Pétert kérjük vissza az Operettszínházba” címmel petíciót indított a fővárosi teátrum egyik nézője, miután többedmagával azt tapasztalta, hogy kedvencük, Sándor Péter nem szerepel a színház márciusi és áprilisi előadásaiban. „Jelenleg az egyik legnagyobb húzónév a színházban, sok embert vonz be. Csodálatos hangjával és remek színészi játékával kivívta a nézők őszinte szeretetét, rajongását – olvasható a kezdeményezésben. – Megítélésünk szerint hiba lenne az Ő elengedése. Szeretnénk Sándor Pétert viszontlátni a Budapesti Operettszínház színpadán! Reméljük, a színháznak fontosak a nézők, és pozitív lesz kérésünk elbírálása.”

A jóképű színész olyan darabokban játszik, mint az István, a király, a János vitéz, Az Orfeum mágusa vagy éppen a Jekyll és Hyde. A petícióban azt írják, azért fontos a kezdeményezés, mert Sándor Péter – aki korábban a Csináljuk a fesztivált! közönségét is elvarázsolta – remek színész, akinek az elvesztése nagyon sok nézőnek fájna. „A visszajelzések alapján nem egy ember fordítana hátat a teátrumnak e döntésük miatt. A fenti petícióval arra kérjük a vezetőséget, hogy gondolják át, és hozzanak egy olyan döntést, melyből érezzük mi nézők is, hogy fontosak vagyunk és a mi szavunk is számít.”

Eddig 715-en írták alá a kezdeményezést, a cél a 800 aláíró. Több néző meg is indokolta a petícióban való részvételét. „Elsősorban Sándor Péter miatt járunk az Operettszínházba! Azokra az előadásokra veszünk jegyet, amiben biztosan szerepel!” – így az egyik. „Mert van végre egy ember – Péter –, aki a múlt művészeit idézi, nélküle nem sok darabnak van értelme az Operettszínházban” – írja egy másik aláíró. „Nagyon kedvelem, csodálatos, tehetséges. Szerepeit olyan átéléssel adja élő, hogy az embernek könny szökik a szemébe. Kérem, hogy minél többen írjatok alá!”

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

The post Petíciót indítottak az Operettszínház nézői – Visszakövetelik a kedvencüket first appeared on Story.

Read More

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük