Henry Cavill nem érti a szexjeleneteket

Egyáltalán nem rajong a szexjelenetekért Henry Cavill, a színész szerint manapság öncélúan használják az erotikus jeleneteket a filmekben. Az épp az új filmjét, az Argylle: A szuperkémet népszerűsítő Cavill Josh Horowitz podcastműsorában fejtette ki a véleményét a szexjelenetekről.

Nem értem őket, nem rajongok értük. Vannak olyan körülmények, amelyek között egy szexjelenet valóban nemcsak a nézők, hanem a film számára is előnyére válik, de úgy érzem manapság inkább csak túlhasználják őket. (…) Tényleg a szex a fontos vagy csak a ruhátlan emberek? Ha ez a kérdés felmerül máris elkezded magad kényelmetlenül érezni, és azt gondolod, hogy ez nem is igazi előadás

– magyarázta.

A színész hozzátette, vannak nagyszerű filmes szexjelenetek, amelyek nagyban segítenek a történetmesélésben, ám úgy véli, „az esetek többségében az emberi képzelőerő képes túlszárnyalni ezeket.”

Kapcsolódó
Hogyan marad szexi a kémkedés, ha az ügynök egy halászsapkás krapek?
A fordulatokkal telepakolt Argylle nem játszik a nézői figyelemmel. Hozza a kliséket és a paródiájukat is, látunk itt keringőzős, gázbombától lila ködös mészárlást, de kiömlött olajon, pengén korcsolyázós késelést is. Kritika.

The post Henry Cavill nem érti a szexjeleneteket first appeared on 24.hu.

 Read More

​  

Visited 2 times, 1 visit(s) today

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük