Csobot Adél aláírná a házassági szerződést

Csobot Adél egy tévéműsorban kijelentette, ha az esküvőre sor kerül, neki nem jelentene problémát, ha Istenes Bence házassági szerződést szeretne vele aláíratni. Szerinte a mai világban már teljesen természetes és eszébe sem jutna ilyesmin kiakadni. Ennek idehaza nincs akadálya, és esküvő előtt vagy után is meg lehet kötni, módosítani vagy megszüntetni, minden esetben közjegyző előtt vagy ügyvédi ellenjegyzéssel. Míg nálunk inkább ingatlanok, autók, befektetések, bankszámlák, üzletrészek, szerepelnek benne, addig Hollywoodban  még a heti szexuális együttlét gyakorisága is a megállapodás része. Mutatjuk is melyik sztár miben egyezett meg (egykori) hitestársával.

Nicole Kidman és Keith Urban írásban rögzítették, hogy válás esetén a színésznőnél maradnak a közös gyermekek.
Catherina Zeta-Jones kikötötte, hogy ha elválnának, minden egyes együtt töltött évért 2 millió dollárt kap, s ha férje, Michael Douglas félrelép, minden kiderült esetért újabb kétmillió üti a markát.
Katie Holmes évi 3 millió dollárt kötött ki minden Tom Cruise-zal együtt töltött évért.
Jessica Biel és Justin Timberlake rögzítették, hogy hetente négyszer mindenképp kell házaséletet élni. Ha az egyik megcsalja a másikat, ötmillió dollárjába kerül, ha pedig valamelyikük hazudik és rajtakapják, egymillió dollárt kell fizetnie. Továbbá, hogy minden ünnepet együtt kell tölteniük.
Beyoncé és Jay-Z lepapírozta, hogy az énekesnő bármikor igényt tarthat a magánrepülő használatára, a teljes autóparkra, és minden egyes baba után 5 milliót kap férjétől.

Kiemelt kép: Archív

The post Csobot Adél aláírná a házassági szerződést first appeared on Story.

Read More

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük