Így ütötte el a zebrán átkelő tinilányt Kaposváron egy fiú, miután szemébe sütött a nap

Vádat emelt a Kaposvári Járási Ügyészség azzal a fiatal férfival szemben, aki tavaly júniusban elütött egy zebrán átkelő lányt Kaposváron.

A Somogy Vármegyei Főügyészség közleménye szerint a tizenéves fiatal a belvárosban közlekedett az autójával. Észlelte, hogy a szemből sütő nap elvakíthatja, mégsem kellő körültekintéssel közelítette meg az egyik zebrát, így későn vette észre, hogy a lány már halad át az úttest másik oldaláról.

Bár az elkövető elrántotta a kormányt és vészfékezett, az autójának bal oldali tükrével és hátsó kerekével neki ütközött a nőnek, aki a földre esett.

A fiú rögtön megállt, és a lány segítségére sietett, aki rövid időn belül a saját lábán távozott a helyszínről. A lánya fájdalmai miatt később mégis kórházba ment, ahol megállapították, hogy a baleset következtében zúzódásos és töréses sérülést szenvedett. Az ügyészség pénzbüntetést és járművezetéstől eltiltást kért a közúti baleset gondatlan okozásának vétségével vádolt sofőrre.

The post Így ütötte el a zebrán átkelő tinilányt Kaposváron egy fiú, miután szemébe sütött a nap first appeared on 24.hu.

 Read More

​  

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük