Visszavágott a vb-döntős vereségért a darts csodatinije

Csütörtökön kezdődött a világsztárokat felvonultató darts Premier League 2024-es szezonja, amelyben a 17 éves Luke Littler is bemutatkozott.

A sportágba berobbanó játékos első ellenfele pedig éppen az a Luke Humphries volt, aki a világbajnokság döntőjében legyőzte. A két dartsos egy-egy kezdését megnyerte, ezután viszont Littler nagyon elkapta a fonalat, míg a vb-győztes nagyon nem. Humphries 2-1-nél simán szépíthetett volna, de pocsék kiszállóit kihasználta ellenfele, majd be is húzta saját legjét, ezzel 4-1-re ellépett.

Humphriest megfogta az eset, Littlert pedig rendkívül felhúzta, időnként óriási különbség volt a játékuk között, 5-2-nél pedig az ifjú titán karnyújtásnyira került a továbbjutástól. Humphriesnak volt nyila az 5-3-ra, de elhibázta – igaz, egy sportszerűtlen néző szándékosan megzavarta a dobás pillanatában. Littler viszont hidegvérre hajított a dupla 20-ba, ezzel pedig tovább is jutott és visszavágott a vb-döntős vereségért.

LITTLER KO’s COOL HAND!

Luke Littler doing Luke Littler things!

He smashes Luke Humphries 6-2 to make it a winning Premier League debut!

https://t.co/gbUt9q25Jh#PLDarts | QF4 pic.twitter.com/qC5mY52FeX

— PDC Darts (@OfficialPDC) February 1, 2024

Humphries 93.26-os átlaggal zúgott ki, míg Littler száz fölötti átlagot produkált, alig hibázott kiszállót, senki se mondta volna róla, hogy életében először szerepel ilyen szinten.

Kapcsolódó
Kétszettes előnyről kapott ki a vb-döntőben a csodatini, de így is új dartsvilágbajnokot avattak
Óriási mérkőzésen jutott fel a sportág csúcsára Luke Humphries, aki hatalmas feltámadással verte a 16 éves Luke Littlert.

The post Visszavágott a vb-döntős vereségért a darts csodatinije first appeared on 24.hu.

 Read More

​  

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük