„Régen megvártam, míg a másik mondja ki, hogy vége‚ most nem így volt” – Brasch Bence Márkus Lucával való szakításáról mesélt

Brasch Bence a Beköltözve Hajdú Péterhez című beszélgetős műsor következő vendége, az adás premierje péntek este lesz, a Blikk előzetesen szemlézte mindezt. Brasch ebben hosszabban mesélt arról, már nincs együtt színésznő menyasszonyával, Márkus Lucával.

Idő kell, míg felismerem egy kapcsolatban, hol vagyok. Három és fél évig voltunk együtt, sok mindenen átmentünk együtt. Sokszor mentettük meg a kapcsolatunkat, de a végén azt éreztem, megtanultuk egymástól, amit meg kellett. Azt éreztem, jobban leszek egyedül az életemben.

Már akkor külön voltak a Vígszínház színésznőjével, mikor Brasch először lépett a Sztárbox-ringbe.

„Elég merész döntés volt. Végigkísérte a felkészülésemet, sokat köszönhetek neki, végig ott volt mellettem, de hamar bebizonyosodott, hogy egyedül is boldogulok. Voltak rossz esték, hiszen egy szakítás komoly gyászfolyamat, de nem gyengültem el. Inkább az egyedüllétet választottam. Idén magammal szeretnék foglalkozni és olyan emberekkel szeretném körülvenni magam, akik előre visznek. (…) Meg kell próbálni mindent, és mind a két fél tehet a dolgokról egy kapcsolatban. Sok hosszú kapcsolatom volt, viszonylag sok nővel éltem már együtt, és egy időben nagyon rossz voltam szakításokban. Úgy alakítottam a dolgokat, hogy vége legyen, és egyszerűen megvártam, míg a másik mondja ki. Most nem így volt. Nehéz volt erről beszélnem vele, de ő is belátta szerintem. Tiszteletben tartotta és megértette a döntésem.”

A színész-énekes ebben a műsorban mesélt arról is, miért adta fel énekesi karrierjét.

Kapcsolódó

The post „Régen megvártam, míg a másik mondja ki, hogy vége‚ most nem így volt” – Brasch Bence Márkus Lucával való szakításáról mesélt first appeared on 24.hu.

 Read More

​  

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük