Nagy Ervin átértékelte az életét – Hatalmas, családját érintő döntésre szánta rá magát

Nagy Ervin nem rest olyan gesztusokat tenni a magánéletében, amelyre talán csak kevesen vennék rá magukat. „12 évvel ezelőtt újra felvettem az unokatestvéremmel a kapcsolatot, mert még jóval korábban elhidegültünk egymástól, és teljesen megszakadt a kapcsolat. De az első kislányom születése után úgy döntöttem, hogy újra tekercselem a családi kapcsolataim, mert úgy érzékeltem, ezek nincsenek eléggé szorosra fűzve” – mondta a színész az Instyle-nak.

Nagy Ervin azóta jóval nagyobb hangsúlyt fektet a családi kapcsolatainak ápolására. „A család tulajdonképpen olyan, mint egy kert: locsolni kell nap mint nap, felhívni a másikat, érdeklődni, közös programokat szervezni. Csináltam egy úgynevezett családi revitalizációt, és 12 éve mindenkit meghívtam egy közös karácsonyozásra.” Ez pedig olyan jól sikerült, hogy hagyománnyá vált. „Én lettem a bálanya. Mindig nálunk van a nagy karácsonyi összejövetel, ahova érkeznek a családtagok az ország minden részéről, és mindenki nálunk találkozik. Nagyon büszke vagyok arra, hogy ezt meg tudtuk lépni”– vallotta be Ervin.

Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub

The post Nagy Ervin átértékelte az életét – Hatalmas, családját érintő döntésre szánta rá magát first appeared on Story.

Read More

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük