Kifakadt a szőrös modell: „olyan férfiak kritizálnak, akik nem tudnak szakállt növeszteni”

Miért van az, hogy a férfiak mindig azt mondják, a természetes szépséget szeretik, mégis kiborulnak, amikor azt látják – teszi fel a kérdést a 26 éves Cherry, aki nyolc hónappal ezelőtt döntött úgy, hogy felhagy a borotválkozással.

A Seattle-ben élő nőnek azonban nem csak hangos kritikusai vannak, hanem rajongói is, akiknek hála Cherry átlagosan havi 20 ezer dollárt (kb. 7 millió forintot) keres erotikus tartalmaival az OnlyFans fizetős közösségi oldalon – írja a Mirror című brit lap.

@ittybittycherrybb

So pretty!

♬ original sound – Hairy Cherry

A fiatal nő azt mondja, rengeteg negatív üzenetet kap, melyekben nem csak férfiak, de nők is undorítónak nevezik, és olyasmiket írnak neki, hogy biztosan büdös is, hiszen a testszőrzet nem higiénikus. Támogatói leginkább nők, akik csodálják a bátorságát, amiért szembe mer menni a társadalmi elvárosokkal.

@ittybittycherrybb Making a friendship on the beach #hairylegscheck ♬ original sound – 𝑛𝑒̀𝑙𝑙𝑎ଓ

Cherry azt mondja, az emberek nem azzal kellene foglalkozniuk, hogy egy borotválkozik-e, vagy sem, hanem azzal, hogy a férfiak miért várják el és követelik meg, hogy egy nő úgy nézzen ki, ahogy nekik tetszik.

The post Kifakadt a szőrös modell: „olyan férfiak kritizálnak, akik nem tudnak szakállt növeszteni” first appeared on 24.hu.

 Read More

​  

Visited 2 times, 1 visit(s) today

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük