Gálvölgyi János: Ha ma valaki hármat tud pukkantani a fülével, már celeb, aztán megírják, hogy elvált a Gizitől

Gálvölgyi Jánossal riport készült az RTL-en, amelyben a színész mesélt legelső képernyős szerepéről is. Ez 1968-ban volt a Ki mi tud?-ban, melyhez hozzáteszi Gálvölgyi, hogy mivel csak egyetlen csatorna volt a tévében, így az embert akarva akaratlanul is látták a nézők, felismerték az utcán.

A mai celebvilágról emiatt sincs túl jó véleménye.

Akkor nem volt mindenki a tévé képernyőjén, ma mindenki képernyőn van. Ha valaki hármat tud pukkantani a fülével, akkor már ő celeb, és utána megírják, hogy elvált a Gizitől, de a Gizinek hárompúpos tevéje van, ami most elvitt nyaralni Ománba. Szóval más volt a népszerűség, mint ma. Ma mindenki népszerű, régen nem adták ilyen könnyen.

Gálvölgyi arról is beszélt, miért szerepelt kevés nagyjátékfilmben karrierje alatt. A színész ezt azzal magyarázza, hogy több rendező is azt mondta neki pályája során, hogy tévés szerepei miatt „túl ismert lett az arca, elhasználódott”.

Amikor jött a Csinibaba, azt a csuda nem gondolta, hogy annak akkora sikere lesz. Elmondhatom magamról, hogy az egyik legkevesebbet filmező, de az egyik legsikeresebb filmben szerepelhettem.

The post Gálvölgyi János: Ha ma valaki hármat tud pukkantani a fülével, már celeb, aztán megírják, hogy elvált a Gizitől first appeared on 24.hu.

 Read More

​  

Visited 2 times, 1 visit(s) today

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük