Tomán Szabina és férje között lángol a szerelem: „Nem számít, hol vagyunk, ha kettesben lehetünk”

Tomán Szabina nemcsak a vállalkozásaiban törekszik a tudatosságra, de a magánéletében is. Mindig megtervezi például, mikor tud időt tölteni a férjével kettesben az év folyamán. „Támogató család nélkül én nem lehetnék az, aki ma és most vagyok. A férjem ebben kulcsszerepet tölt be. Nem szól minden napunk az üzletről, a munkáról. Egymásnak is odaszánjuk az időt, és szükségünk is van erre. Hálás vagyok, hogy ez az év folyamán megadatik. Van, hogy csak a nyaralónkba vonulunk el, van, hogy külföldre megyünk, nem számít igazából, hol vagyunk, ha kettesben is lehetünk az év folyamán többször” – mondja Szabina, aki kétgyermekes édesanyaként természetesen a lányaival való közös programokra is nagy figyelmet fordít. „Megtervezem, és jó előre beírom a naptáramba, mert ha nem így tennék, még a végén rászerveznénk valami programot a csapatommal. Amirának és Szofinak is jár néhány nap, amikor kettesben csak velük vagyok és rájuk figyelek. Olyankor élvezem a társaságukat, és csak mi vagyunk egymásnak jelen. Egy kamaszlány édesanyjaként mondhatom, hogy ezek az együttlétek mennyit számítanak abban, hogy gyerekünk akkor is bízzon bennünk és közel álljon hozzánk, amikor életkorából fakadóan éppen kicsit távolodik tőlünk.”

Felülvizsgálja a ruhatárát

Tomán Szabina a mindennapjaiban is rendkívül tudatos. Napi 3,5 liter vizet iszik, és hetente háromszor sportol. Havonta egyszer elmegy kozmetikai kezelésre, és minden évszakban rendszerezi a ruhatárát. Rendszeresen olvas könyveket, kedvencei a történelmi témájú olvsmányok, amikben erős női karakterek szerepelnek. Nagymamája szokását is követi: esténként hálát ad.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

The post Tomán Szabina és férje között lángol a szerelem: „Nem számít, hol vagyunk, ha kettesben lehetünk” first appeared on Story.

Read More

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük