Radics Gigi: Ha a Jóisten választás elé állítana, melyik világsztár életét szeretném élni, a sajátomnál maradnék

Radics Gigi nemrég az Instagram-történetében indított kérdezz-feleleket, melynek alkalmával egy követője arról érdeklődött, milyen érzés számára az, hogy énekesnő lehet. Mint mondta, nagyon hálás azért az életét, amit élhet, hiszen azt csinálhatja, amit a legjobban szeret: zenélhet, a dalaival pedig színpadra is állhat.

Tényleg, ha a Jóisten választás elé állítana, hogy melyik világsztár életét szeretném élni, akkor a sajátomnál maradnék, akármennyire hihetetlenül is hangzik. Mert annyira boldog vagyok, hogy ilyen életem van, amilyen. Nehogy azt higgyétek, hogy az én életemben nincsenek problémák. Vannak, nem is kevés, de azt gondolom, hogy mindenkinél, akár karrierről, akár magánéletről legyen szó. De ezeket le kell küzdeni, megoldani, ezért vagyunk ezen a földön. Ez a küldetésünk

fogalmazott videós válaszában az énekesnő, majd köszönetet mondott a rajongóitól kapott kedves üzenetekért, hozzátéve: egyebek mellett ezek miatt is örül annak, hogy előadó lehet.

Radicsot egyébként egy héttel ezelőtt műtötték meg, jelenleg otthon gyógyul.

Kapcsolódó
Radics Gigi elárulta, miért került kórházba
Tervezett műtéten esett át.

The post Radics Gigi: Ha a Jóisten választás elé állítana, melyik világsztár életét szeretném élni, a sajátomnál maradnék first appeared on 24.hu.

 Read More

​  

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük