Csináljuk a fesztivált! – Sokak szerint másnak kellett volna nyernie – „Nekem ő a győztes”

Charlie szerelmes balladáját választották a Csináljuk a fesztivált! győztes slágerévé a showműsor január 27-i döntőjében. A Freddie előadásában versenyző szerzemény a zsűrit és a helyszínen lévő közönséget is lenyűgözte, ám a tévénézők és internetezők már kevésbé voltak elragadtatva Fehérvári Gábor Alfréd előadásától. A kommentelők egyöntetű véleménye szerint ugyanis Király Viktornak kellett volna az élen végeznie, ám Balázs Fecó Maradj velem című ikonikus dala csupán a második helyre volt elég az énekes számára. „A legjobb dal volt minden szempontból. Nálam magasan ez volt a nyertes, sajnálom, hogy nem nyert. Imádtam Balázs Fecót is” – írta az egyik kommentelő Viktor produkcióját látva. „Nekem ő a győztes dal, mert olyan mély érzelemmel és átéléssel énekelte” – fogalmazott egy másik hozzászóló.

Noha a versenyt nem Viktor nyerte, az énekes előadása láthatóan nagy érzelmeket váltott ki a zsűritagokból is. Korda György és Balázs Klári például könnyes szemmel nézte végig a produkciót. „Itt nem az éneklést, hanem a dalt kellett pontozni, de mint dal is a legjobb volt. Meglepő volt, hogy Korda nem ezt a dalt tette első helyre, pláne úgy, hogy mekkora hatást váltott ki belőle és a többi zsűriből is” – állapította meg a sokadik hozzászóló, akinek véleményét többen is osztották. „Én sem értettem: miért Freddie-nek adták a legtöbb pontot Klári és Gyuri is? Érthetetlen. Freddie sem volt rossz, de messze elmaradt ettől a produkciótól.”

Ám úgy látszik nem csak a nézőket lepte meg a végeredmény. Maga a győztes, Freddie is azt hitte, hogy Viktor végez az első helyen. „Charlie örök, megkérdőjelezhetetlen, megkerülhetetlen. Ha nem én adom elő a dalt, akkor sem háborodtam volna fel, ha ez a nóta nyer – mondta a Storynak Freddie. – Ebben a műsorban nem versenyzünk, hanem ünnepelünk. Ez a dalt nekem rendkívül személyes volt, messze nem csak egy megoldandó feladat. Talán ezt láthatta a közönség. De bevallom, én arra tippeltem volna, hogy idén Balázs Fecó Maradj velem! című dala lesz az első.”

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

The post Csináljuk a fesztivált! – Sokak szerint másnak kellett volna nyernie – „Nekem ő a győztes” first appeared on Story.

Read More

Visited 2 times, 1 visit(s) today

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük