Britney Spears azt mondja, imádja exe, Justin Timberlake új dalát

Hat év kihagyás után múlt csütörtökön jelent meg Justin Timberlake legújabb dala, a Selfish. Debütálásával egy időben Britney Spears rajongói úgy érezték, cselekedniük kell, ezért igyekeztek egyre többet hallgatni az énekesnő 2011-es, szintén Selfish című számát, hogy az ennyi év távlatából is lekörözhesse a slágerlistákon exe azonos című szerzeményét.

Mint ismeretes, az énekesek az ezredforduló környékén alkottak egy párt, szakításuk után pedig úgy hírlett, Spears hűtlensége miatt lett vége a kapcsolatnak, amit Timberlake nem is igyekezett megcáfolni. Az énekesnő ezzel szemben a tavaly megjelent memoárjában azt állította, éppen Timberlake volt az, aki félrelépett, írt továbbá arról is, hogy teherbe esett az énekestől, utóbbi viszont ragaszkodott az abortuszhoz, majd később SMS-ben szakított vele.

Spears a minap nem várt videót osztott meg az Instagram-oldalán, a felvételen ugyanis a The Tonight Show egyik múlt heti adása látható, ahol Justin Timberlake a műsorvezető Jimmy Fallon stábjával zenél. Posztját úgy kezdte, „szeretne néhány dolog miatt elnézést kérni, amit a könyvében írt” – szúrta ki a People.

Ha bárkit is megsértettem azok közül, akiket őszintén szeretek, mélységesen sajnálom… Azt is el akartam mondani, hogy odavagyok Justin Timberlake új daláért, a Selfishért. Annyira jó, és hogy lehet az, hogy amikor Justint és Jimmyt együtt látom, mindig olyan jót nevetek?

– tette fel a kérdést, majd kijelentette, hogy volt párja másik frissen debütált száma, a Sanctified is tetszik neki.

Kapcsolódó

The post Britney Spears azt mondja, imádja exe, Justin Timberlake új dalát first appeared on 24.hu.

 Read More

​  

Visited 2 times, 1 visit(s) today

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük