Vilmos herceg 22 évesen egy interjúban mesélt arról, hogy a legfurcsább kérdést egy nagymama tette fel neki az utcán az egyetemista évei alatt

Vilmos herceg 2001 és 2005 között tanult a skóciai St. Andrews-i Egyetemen, ahol földrajz szakon szerzett diplomát. A herceg 22 éves korában a BBC-nek adott interjút, melyben az egyetemi tapasztalatairól és a jövőbeli terveiről mesélt. A beszélgetésre most a Mirror bukkant rá, rámutatva egy igen meglepő részletre: a walesi (akkor még cambridge-i) herceget ugyanis arról is kérdezték, volt-e része furcsa utcai megközelítésekben a járókelők részéről.

Mint mondta, tapasztalt egy-két különös dolgot, megesett például, hogy egy tinédzserlány házassági ajánlattal ment oda hozzá, környékezték meg Jehova tanúi, a legváratlanabb mondatot viszont egy idősebb hölgy intézte hozzá.

Egyszer megállított egy nagymama, és megkérdezte, hogy tudok-e jó helyet, ahol alsóneműt lehet venni. Igazából nem tudok. Kicsit meg is akadtam ezen a kérdésen. Nem zavart, amikor el akartak jegyezni, de ez tényleg megfogott. Tanácstalan voltam, mit is feleljek erre

– mondta akkor a herceg.

The post Vilmos herceg 22 évesen egy interjúban mesélt arról, hogy a legfurcsább kérdést egy nagymama tette fel neki az utcán az egyetemista évei alatt first appeared on 24.hu.

 Read More

​  

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük