Pataki Ági és férje máshogy emlékeznek a szerelmük kezdetére

Nagy szerelem az övék, nem is feltételeznénk, hogy nem volt az első látásra, pedig… „A megismerkedésünk több lépcsős volt, mert régről ismertük egymást. De egyikünknek sem jutott eszébe, hogy dolga lenne a másikkal. Aztán amikor mindketten egyedül maradtunk, akkor változtak meg a dolgok. Úgy meséli, hogy én vetettem rá szemet, de az én verzióm szerint fordítva történt – mesélte az InStyle podcastjában Pataki Ági férjével, Kovács Gáborral való megismerkedéséről. A modellből lett üzletasszony egyáltalán nem csinál titkot abból, hogy még egy ilyen mesebeli kapcsolatban is előfordulnak viták. – Lehet, hogy összeveszünk azon, hogy milyen cipőt vett fel, esetleg felvett-e inget, vagy sem, viszont öt perc múlva mindig kibékülünk” – mondta nevetve.

Nem elég, hogy a magánéletben kitartanak egymás mellett immár 31 éve, a filmes hivatásuk is összeköti őket, hiszen együtt is dolgoznak, amelyre kevesen lennének képesek ilyen hosszú ideig. Nem tagadja, előfordulnak feszült helyzetek a közös munka során. „Vannak nehéz pillanatok az életünkben, nemcsak a magánéletünkben, de a film kapcsán is, mert nagyon sok mindenben nem értünk egyet. De végül is mindig dűlőre jutunk egymással. Mivel jól érezzük magunkat egymás társaságába, és szívesen dolgozunk együtt is, ezek a problémák feloldódnak.”

Mint mondja, a kapcsolatuk titka, hogy őszintén tudnak örülni egymás sikereinek. „Ő nagy drukkerem. Egy igazi támogató férj, támogató apa. Nem is tudok elképzelni másmilyen társat az életemben, mert nagyon sok férfi egyfajta kompetenciaharcként tekint a házasságra. Ő nem ilyen. Ő mindent megad, ami egy nőnek szükségeltetik ahhoz, hogy magabiztos tudjon lenni.”

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

The post Pataki Ági és férje máshogy emlékeznek a szerelmük kezdetére first appeared on Story.

Read More

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük