Ennyi pénzt kapott a Fradi az elmúlt években a cégtől, amelybe Kubatov most keményen beleszállt

Napok óta tart a Fradi-Mahart sztori, amely azzal indult, hogy az FTC elnöke, Kubatov Gábor keményen kritizálva jelentette be, hogy elhagyta a női kézilabdacsapatot a többségében állami tulajdonú, az Építési és Közlekedési Minisztérium alá tartozó Mahart PassNave Kft.

Egy nappal később kiderült, hogy a cég a szerződést Lázár János építési és közlekedési miniszter utasítására mondta fel.

Az ügyben a Fradi-szurkolók is kifejtették az álláspontjukat, amikor egy olyan molinót raktak ki a Belgrád rakparti hajóállomás bejárata fölé, amelyen az állt: „El a kezekkel a Fraditól! Bényi takarodj!”

„Egy nemzetközi hírű kézilabdacsapatot hoztak kellemetlen helyzetbe. Aki tervezett már költségvetést, az tudja, hogy ezek évekre előre megtervezett költségvetések, ez az összeg is benne volt a terveinkben” – nyilatkozta Kubatov a Hír TV Radar című műsorában, hozzátéve, hogy az államnak jó példát kell mutatnia a szerződések tekintetében, nem pedig indok nélkül, jogellenesen felmondani azokat.

Most kiderült, hogy 9 évben 176 millió 530 ezer forinttal támogatta a Mahart PassNave a Fradi női kézicsapatát, ezt azt RTL Híradó tudta meg az Építési és Közlekedési Minisztériumtól.

Az FTC 12 meccsből tizenkettőt megnyerve vezeti az NB I-et, a Bajnokok Ligájában viszont 11 meccsen szerzett 8 pontjával csak a hatodik helyen áll a csoportjában.

The post Ennyi pénzt kapott a Fradi az elmúlt években a cégtől, amelybe Kubatov most keményen beleszállt first appeared on 24.hu.

 Read More

​  

Visited 2 times, 1 visit(s) today

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük