Csak segíteni akart takarítani idős szomszédjának, de aztán igen kellemetlen helyzetbe került

A LuAnna podcast műsorvezetői, Anna Williamson és Luisa Zissman olvastak fel egy bejegyzést, ami egy nő igen kellemetlen történetét mesélte el.

A nő idős szomszédjának segített, takarítani járt át hozzá, egy alkalommal a férfi azt mondta neki, az előző héten otthagyhatott valamit.

A konyhába lépve arra számítottam, hogy egy törlőkendő vagy egy portörlő lesz az, de ehelyett a tamponom műanyag applikátorát nyújtotta oda nekem

– idézte a Mirror.

A nő úgy véli, valószínűleg a nagy rohanásban kieshetett a szemetesből, mikor az előző héten kész lett. A helyzet aztán még kellemetlenebbé vált, mert mikor a nő el akarta tőle venni gyorsan, a férfi még hozzátette:

Egyszerűen nem tudom kitalálni, mire jó ez?

A nő nem vallotta be az igazat, inkább azt füllentette, hogy a gyerekei egyik játékának a része, ami kiesett a zsebéből. „Nem tűnt túl meggyőzöttnek, de szerencsére nem erősködött tovább. Nem hiszem el, hogy egy hétig a konyhapulton tartotta” – fűzte még hozzá.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

LuAnna: The Podcast (@everything_luanna) által megosztott bejegyzés

The post Csak segíteni akart takarítani idős szomszédjának, de aztán igen kellemetlen helyzetbe került first appeared on 24.hu.

 Read More

​  

Visited 2 times, 1 visit(s) today

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük