Alyssa Milano elmondta, ő támogatta-e anyagilag fia baseballcsapatát, miután a követőitől kérte, hogy segítsenek pénzt gyűjteni a kirándulásukra

A minap számoltunk be arról, hogy Alyssa Milano többeket felháborított, miután egy csütörtöki Twitter-posztban arra kérte a követőit, segítenek összegyűjteni a pénzt – egy több mint 3,5 millió forintnak megfelelő összeget – 12 éves fia, Milo baseballcsapatának kirándulására. A bejegyzés alatt többen azt kifogásolták, hogy a színésznő úgy kért pénzt másoktól, hogy ő feltehetőleg jóval tehetősebb az átlagnál.

Milano a történtek után ismét egy Twitter-posztban válaszolt a felháborodott kommentekre és a témával kapcsolatos sajtómegkeresésekre.

Több megkeresést is kaptam a médiától arra vonatkozóan, hogy anyagilag támogattam-e a fiam baseballcsapatát. Fizettem az egész csapat és az edzők egyenruháját, szerveztem születésnapi partikat és szponzoráltam minden olyan gyereket, aki nem engedheti meg magának a havi tagsági díjat. A gyerekek maguk is gyűjtenek adományokat – autómosással, moziestekkel és más szórakoztató dolgokkal. Köszönöm mindenkinek, aki hozzájárult a gyűjtésünkhöz. Megkönnyítették a dolgát ezeknek a fiúknak és a családjaiknak is

– zárta le a témát.

I’m getting media inquiries about whether I have financially contributed to my son’s baseball team.

I’ve paid for uniforms for the entire team and coaches, thrown bday parties and sponsor any kid who can’t afford monthly dues.

The kids also do fundraising themselves—car washes,…

— Alyssa Milano (@Alyssa_Milano) January 26, 2024

Kapcsolódó
Betámadták Alyssa Milanót, amiért adományt gyűjt fia baseballcsapatának
Azt kifogásolják, hogy egy milliomos kér anyagi támogatást.

The post Alyssa Milano elmondta, ő támogatta-e anyagilag fia baseballcsapatát, miután a követőitől kérte, hogy segítsenek pénzt gyűjteni a kirándulásukra first appeared on 24.hu.

 Read More

​  

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük