Karácsony Gergely a BKK-vezér pulykás hasonlatáról: A magyar közélet tele van olyanokkal, akiknek csak rossz mondataik vannak

Egy rossz mondat és három év kiváló szakmai munkája van a mérleg két serpenyőjében, a BKK az elmúlt időszakban oroszlánrészt vállalt abból, hogy a város működőképességét meg tudja őrizni, ezért döntött úgy Karácsony Gergely, hogy nem fogadja el Walter Katalin BKK-vezérigazgató lemondását a pulykás hasonlata miatt.

A főpolgármester az ATV Híradónak nyilatkozva arról beszélt, kampányhangulatban, amikor szakmai érveknek álcázzák a politikai támadásokat, ha valaki nincs hozzászokva a nyomáshoz, az elkövethet ilyen hibákat.

Mindannyiunknak voltak rossz mondatai, nekem is, a magyar közélet tele van olyanokkal, akiknek csak rossz mondataik vannak, éppen ezért Walter Katalin menesztése fel sem merül

– jelentette ki.

A járatritkítás visszavonásával kapcsolatban azt mondta: kialakult egy rossz politikai vita a szakmai vita helyett, ami aláássa a közösségi közlekedésbe vetett bizalmat, ami éppen most kezd helyreállni. A főpolgármester szerint egy jó javaslat is, ha rosszul van kommunikálva, könnyen félremehet.

„Lesz még módunk arra, hogy a kerületekkel egyeztetve egy jobb menetrendet alakítsunk ki, de ezt nem a kampányban kell megcsinálni” – magyarázta

Karácsony Gergely a választásokkal kapcsolatban azt mondta, reméli, hogy felpörögnek a tárgyalások az ellenzéki oldalon. Kijelentette: az elmúlt napokban is egyeztetett a pártvezetőkkel, haladnak a tárgyalások. Neki az az alapelve, hogy minden megválasztott polgármester, függetlenül attól, hogy melyik párthoz tartozik, méltó az ellenzéki pártok támogatására, hiszen ők a legesélyesebbek a kerületükben. A főpolgármester szerint káros, ha egyes kerületekben egymásra indulnak az ellenzéki jelöltek.

The post Karácsony Gergely a BKK-vezér pulykás hasonlatáról: A magyar közélet tele van olyanokkal, akiknek csak rossz mondataik vannak first appeared on 24.hu.

 Read More

​  

Visited 5 times, 1 visit(s) today

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük