Betámadták Alyssa Milanót, amiért adományt gyűjt fia baseballcsapatának

Alyssa Milano csütörtökön Twitteren kérte követőit, hogy segítsenek összegyűjteni a pénzt 12 éves fia, Milo baseballcsapatának kirándulására. „Bármekkora összeget nagyra értékelünk” – írta posztjában a színésznő, majd belinkelte az oldalt, ahol az adományokat várják. Mint kiderült, 10 ezer dollárt (több mint 3,5 millió forintnak megfelelő összeg) szeretnének összegyűjteni közösségi finanszírozással.

A felhívás sokaknál ellenkező hatást ért el, többen kifogásolták, hogy a színésznő pénzt kér másoktól, miközben feltehetően gazdagabb az átlagnál. A Page Six gyűjtése szerint ilyen hozzászólások jelentek meg a bejegyzés alatt:

„Miért nem fizeti ki Alyssa Milano egyedül az egész csapat utazását?”
„Miért kunyerál pénzt olyan emberektől, akik élelmiszert is alig tudnak vásárolni?”
„Alyssa Milano teljesen elvesztette az eszét. Hogy lehet valaki ennyire elrugaszkodva a valóságtól?”
„Csak emlékeztetőül: Alyssa Milano és a férje is multimilliomosok. Szemrebbenés nélkül ki tudnák fizetni az egész csapat teljes utazását!”

Milano férje, David Bugliari is a showbizniszben tevékenykedik, az egyik legnagyobb amerikai tehetségkutató ügynökségnél dolgozik.

A Page Six hozzáteszi: az adományozó felületen nincs nyoma annak, hogy a színésznő adakozott volna, de előfordulhat, hogy névtelenül tette ezt.

My son’s baseball team is raising money for their Cooperstown trip. Any amount would be so greatly appreciated. You can read more about the team and make a donation here:https://t.co/PMV9aEFnou

— Alyssa Milano (@Alyssa_Milano) January 25, 2024

The post Betámadták Alyssa Milanót, amiért adományt gyűjt fia baseballcsapatának first appeared on 24.hu.

 Read More

​  

Visited 2 times, 1 visit(s) today

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük